دوره جامع مدیریت و راه‌اندازی رستوران و کافه

دوره جامع مدیریت رستوران و کافه، تمام مواردی را که یک مدیر رستوران و کافه برای راه اندازی و مدیریت آن، چه قبل از سرمایه‌گذاری و افتتاح و چه بعد از افتتاح و برای اداره رستوران، لازم دارد را پوشش داده و نکاتی کاملا علمی، تجربی و کاربردی را برای موفقیت رستوران و کافه شما آموزش می دهد. این دوره حاصل چندین سال کار و تجربه عملی به علاوه مطالب علمی به روز است که همین امر این دوره را منحصر به فرد نموده است. همه کسانی که در این دوره شرکت می کنند می توانند به صورت آنلاین در ساعت برگزاری دوره شرکت کنند و در صورتی که به هر دلیل نتوانند به صورت آنلاین شرکت کنند، فیلم دوره برای آن عزیزان ارسال خواهد شد.
تعداد جلسات و هزینه دوره: این دوره در قالب ۱۵جلسه دو الی سه ساعتها با موضوعات متنوع و ضروری مدیریت رستوران و کافه به صورت هر دوهفته یکبار و در ابتدا و اواسط هرماه برگزار میشود. همه عزیزانی که قصد ثبت نام در دوره تاسیس و مدیریت کافه و رستوران را داشته باشند می توانند در هر مرحله از دوره، به دوره ملحق شده و فیلم جلسات برگزارشده قبلی را دریافت نمایند.
برخی سرفصل‌های
۱- اقدامات، ملزومات و اطلاعاتی که قبل از راه اندازی یک کافه یا رستوران مورد نیاز است.
۲-مهارت ها و خصوصیات یک رستوران و رستوراندار موفق
۳- طراحی کانسپت و مهندسی منو
۴- ایجاد ساختار مالی صحیح و مدیریت مالی بهینه
۵- کاست کنترل
۶- تبلیغات و برندسازی در رستوران
۷- مدیریت ارتباط با مشتری
۸- استخدام، اخراج و مسایل مربوط به نیروی انسانی
۹- قوانین بیمه، کار و مالیات
۱۰- و بسیاری مطالب عملی و کاربردی دیگر
مخاطبین دوره
۱- رستوران داران و کافه داران و مالکان فست فودها
۲- مدیران رستوران، کافه و فست فود
۳-کسانی که قصد سرمایه گذاری در صنعت رستوران و کافه دارند
۴- عزیزانی که در صنعت رستوران مشغولند و هدف آنها ارتقای شغلی و رسیدن به جایگاه مدیریت رستوران، فست فود و کافه هست.
۵- سرآشپزان و آشپزان عزیز‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *