سه دلیل ساده بودن منو در رستوران و کافه

سه دلیل ساده بودن منو در رستوران و کافه

منوی رستوران و کافه یکی از مهم ترین بخش های بازار یابی و فروش یک رستوران به حساب می اید . تمام تاکید مشاوران و متخصصان صنعت رستوران و کافه چه در ابتدای کار یک رستوران و چه در مواقع رکود و بحران در صنعت رستوران و فست فود ساده سازی و بهینه کردن منوی کافه و رستوران است . یکی از مهم ترین مزایای ساده بودن منوی کافی شاپ و رستوران ساده شدن فرایند خرید مواد اولیه در رستوران، فرایند انبارداری و بالطبع کاهش هزینه های رستوران و کافه می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *