مهندسی حرفه ای راه اندازی رستوران

گواهینامه حرفه ای مهندسی راه اندازی رستوران

سعی دارد با بهره گیری از راهبری اساتید مجرب و زبده، راهبردی کاملا کاربردی را در اختیار مشاوران راه انداز رستوران و واحدهای خدمات غذا، مالکان رستوران های در حال گشایش و یا فعال و سرمایه گذاران در مرحله تصمیم راه اندازی رستوران قراردهد و آگاهی، بصیرت، فراست و دانش و تجربه های برتر را به شرکت کنندگان تقدیم نماید.سطح این دوره کاملا حرفه ای است و در پایان آن آزمون مربوطه از همه شرکت کنندگانی که قصد دریافت گواهینامه حرفه ای مهندسی راه اندازی رستوران Certified Restaurant Launching Engineering را از مرکز جهانی تعالی رستوران GGRE دارند به عمل خواهد آمد.

 

راه اندازی رستوران یک چالش متمایر است همچنین هیجانی است که فرصتی برای بیان خلاقیتی بی نظیر را بوجود می آورد. توسعه منو غذا خلق بشقاب نوآورانه دیزاین خیره کننده دکوراسیون رشد سطح خدمات و یا حتی استقرار آمبیانس متفاوت همگی عواملی هست که قادرند فراتر از انتظارات مشتری ظهور پیدا کنند.دوره حرفه ای گواهینامه مهندسی راه اندازی رستوران برای کسانی است که به دنبال یادگیری بیشتر درباره صنعت رستوران هستند.
این دوره سه روزه در تلاش است همه مسائل و چالش های رستوران از کانسپت گرفته تا انواع مالکیت، انواع رستوران، طراحی منو، برنامه ریزی کسب و کار، تجهیز آشپزخانه، فروش بار و نوشیدنی، عملیات بودجه ریزی و کنترل تولید، بهداشت غذا، رهبری رستوران، سازماندهی و کارکنان (پذیرش و کنترل)، آموزش و توسعه خدمات و ارتباط با مشتری، فناوری، کسب و کار و بازاریابی، مالی و وام و قوانین مالیاتی را مرور نماید.

نکاتی درباره دوره

  • اسرار، نکات، تکنیک ها و ابزارهای شگفت انگیز و کاربردی را در این دوره سه روزه بیاموزید.
  • یک کسب و کار محبوب و موفق را راه اندازی کنید و همان کارآفرین شایسته ای باشید که باید باشید!
  • رستوران خود را از فروش فعلی به بالاترین سطح فروش بر پایه شایستگی های کسب شده بالا ببرید.
  •  آسیب های رستوران داری را بشناسید و قبل از فوت وقت در صدد اصلاح و بهبود باشید.
  • چگونگی راه اندازی کسب و کار رستوران و سرمایه گذاری در حوزه خدمات غذا .

این دوره به گونه ای طراحی شده است تا تمام اطلاعات لازم برای راه اندازی یک کسب و کار خدمات غذا رستوران کافی شاپ کیترینگ به شرکت کنندگان ارائه دهیم.

چه کسانی از این دوره بهره می برند؟

  • مدیران رستوران و واحدهای خدمات غذا و نوشیدنی
  • مشاوران خوراک و نوشیدنی / راه اندازان رستوران
  • سرآشپزان اجرایی و متخصصان تولید غذایی
  • فرانچایزورها و فرانچایزی های آینده نگر
  • مالکان رستوران هایی که به دنبال بهبود و توسعه خدمات خود هستند
  • سرمایه گذاران در حال راه اندازی یا درصدد راه اندازی رستوران

 الزامات ثبت نام در دوره :

متقاضیان باید یکی از شرایط ذیل را داشته باشند:

  •  پذیرش در مصاحبه ورودی (به صورت تلفنی) .
  • تأیید رزومه شغلی
  • سرمایه گذاران در حال راه اندازی یا درصدد راه اندازی رستوران

 گواهینامه حرفه ای مهندسی راه اندازی رستوران CRLE

به شرکت کنندگان در صورت موفقیت در کسب حد نصاب آزمون پایانی + تایید سوابق شغلی و حضور کامل و بدون غیبت در دوره مدرک بین المللی CRLS از مرکز تعالی رستوران (GCRE) اعطاء خواهد شد.

سرفصل های دوره

ماژول اول : آینده رستوران داری در ایران: حقایق کسب و کار خدمات غذا در شرایط ویژه اقتصادی

ماژول دوم: برنامه ریزی، مدیریت و سازماندهی کسب و کار

ماژول سوم : مدیریت مالی رستوران

ماژول چهارم: بودجه ریزی رستوران : اعداد را درست بنویسید!

ماژول پنجم: مکان، فضا و شخصیت : آرایش صحنه برای یک رستوران برنده

ماژول ششم:برندینگ رستوران:کانسپت هویت برند نام گذاری و لوگو

ماژول هفتم:ورود به کسب و کار رستوران: صبر کنید! این چند تا کار را باید اول انجام بدهید.

ماژول هشتم: ساختن بهترین تیم : یافتن و مدیریت تیم اصلی

ماژول نهم: بردن خدمات مشتری به سطح بعدی : راهبردها و نتایج

ماژول دهم: منوی هوشمندانه

ماژول یازدهم: شناخت فناوری های مورد نیاز رستوران موفق

ماژول دوازدهم: فردایی سبزتر: بررسی گام به گام راه اندازی یک رستوران سازگار با محیط زیست

ماژول سیزدهم: بازاریابی دیجیتالی : استفاده از فناوری های دیجیتالی برای موفقیت صددرصد رستوران

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *